Friday I´m in love!


Modell: Elin | Foto: Jag(Nikon D3000)

Bilden är från arkivet och är tagen i höstas. Måste bara säga att jag har haft en toppen dag även fast jag typ inte har gjort nånting. Men jag har ialla fall äntligen träffat min kära vän Elin, det var ett tag sen sist! Vi har köpt godis och bara tagit det lugnt, intresseklubben antecknar!! haha nej men nu ska jag kolla på Big Brother som redan har börjat. See yaa!


Bikbok




Dessa tre byxdressar kommer ifrån bikbok och kostar BARA 149kronor. Jag har verkligen snöat in mig på byxdressar och långklänningar, men jag tror det kommer bli hett i vår/sommar!
Hugs


ME LIKE!


379 kronor Nelly.com


Perfektion



Jag bara älskar sommar kläder, och speciellt jumpsuits. Så underbart snyggt! Som denna jumpsuit från H&M, den kostar 299kronor men på internet är den på rea och kostar bara 149kr. Jag vill verkligen ha den, men jag kan inte bestämma mig vilken färg jag ska köpa? Svart eller mönstrad? HELP PLEASE!


Right or wrong?



Vad tycker ni om detta par? Selena Gomez och Justin Bieber?Passar dom eller passar dom inte?
Själv tycker jag att det är roligt för dom båda, och dom är faktiskt söta tillsammans. 

 


Mitt sportlov med mina kära vänner!


Tove, Hedda och Jag!

Hejsan på er! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga blogg. Men jag hann verkligen inte skriva att jag skulle bort till Norge på sportlovet. I Norge hade jag inte tillgång till dator och min mobil hade ingen teckning... Men nu är jag back on track igen! Tummen upp för det!!! :) Hoppas alla söta läsare har haft ett lika trevligt och mysigt lov som jag hade i Norge med massor av skidåkning! Puss


RSS 2.0